ΜΕΝΟΥ
 • Ονοματοδοσία & Λογότυπος

  Επινοούμε ονόματα και σχεδιάζουμε λογότυπα που αφηγούνται την ιστορία-μύθο του προϊόντος ή της εταιρίας σας. Μάρκες που «καρφώνονται» στο μυαλό του κοινού σας και «φωνάζουν» την πεποίθηση που στοχεύετε να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε. Διασφαλίζουμε τη δημιουργία πετυχημένων brands μέσω μιας σπουδαίας μεθόδου Naming and Branding που εφαρμόζουμε.

   
 • Εταιρική Ταυτότητα

  Η εταιρική ταυτότητα είναι το όχημα να επικοινωνείτε την επιχείρηση σας με το εξωτερικό περιβάλλον της, με υψηλή συχνότητα. Μας αρέσει να σχεδιάζουμε σκεπτόμενοι ανατρεπτικά, τολμώντας να υπερβούμε τα στερεότυπα, χωρίς όμως να αλλοιώνουμε το προκαθορισμένο Brand Positioning (πεποίθηση του κοινού για την μάρκα). Παράλληλα με τον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας, σκαρφιζόμαστε επιπλέον προτεινόμενες εφαρμογές, οι οποίες προκύπτουν από την κεντρική δημιουργική προσέγγιση που ακολουθούμε.

   
 • Συσκευασία

  Η συσκευασία αποτελεί την πρώτη υπόσχεση του προϊόντος προς τον υποψήφιο καταναλωτή. Είναι το μίγμα ελκυστικότητας και επιχειρηματολογίας προς το κοινό του, προκείμενου να πουληθεί. Η σχεδίαση πετυχημένων συσκευασιών προϋποθέτει ποιότητα δημιουργικού, κειμενογραφίας και μάρκετινγκ λιανικής.

   
 • Environmental Branding

  Ότι σχεδιάζεται και διενεργείται στο σημείο πώλησης των προϊόντων/υπηρεσιών, ανήκει στη σφαίρα του Environmental Branding. Η εικαστική διαμόρφωση ολόκληρου του καταστήματος, η σήμανση του καταστήματος - του ραφιού - του προϊόντος, η διενέργεια διαδραστικών & προωθητικών ενεργειών και πολλές ακόμη ενέργειες και εφαρμογές συμπληρώνουν την γενικότερη στρατηγική branding.

   
 • Εταιρική επικοινωνία

  Η πεποίθηση των καταναλωτών, των πελατών χονδρικής και των συνεργατών για μια εταιρία, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην πορεία και στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει αυτή. Το μίγμα των ενεργειών, αλλά και το ύφος της επικοινωνίας, συνθέτουν την γενικότερη στρατηγική εταιρικής επικοινωνίας. Επινοούμε καινοτόμες εφαρμογές με φρέσκια έως αντάρτικη δημιουργική προσέγγιση προκειμένου να απογειώσουμε την εταιρική εικόνα των πελατών μας.